fredag 25 december 2009

GOD JUL!

Igår var det ju då julafton om nån missat det....

Vi hade riktigt mys här hos mamma. Gästerna var syster Lotta och Jonna, min moster Anita, kusin Uffe med frugan Sussie och Barnen Max och Clara, och senare kom Anitas Sambo Arne och sist Bosse.

Känner mig bortskämd över speciellt en julklapp jag fick....en IPHONE! :) tjoho!
Fick en massa fina saker, orkar inte redogöra för alla klapparna här men finfina är de minsann.

Blev less på julmaten redan i söndags när jag var hos syster och fick köttbullar och skinka för 3e gången sen jag kom hem...och nu är det en massa mat över från igår som måste ätas upp de närmaste dagarna...u s c h . (stackars mig och mina I-landsproblem med julmaten)

Ikväll blir det häng/fest UTAN utgång hos Kim och Viktor, jag gillar inte alls att gå ut på juldagen och det gör inte Kim eller Madde heller (och kanske inte Patte hehe) så då tänkte vi att vi kunde ses och ha juldagsfirande alldeles på egen hand ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på bra och mindre bra julfilmer på TV.

Oj.

Nu var det över 5 veckor sedan jag bloggade. Det bara råkade bli så, har faktiskt försökt nångång med då har det hänt nåt med datorn eller nåt annat som hindrat.

Lite uppdatering.

Är i Linköping på jullov nu :) Har hunnit med att träffa de flesta och är rätt nöjd med tillvaron.

Veckorna i Pite innan jag åkte hit så fyllde jag år, det var trevligt!

Sen hade jag, Malin och Lollo äntligen vår Dixie Chicks tribute konsert, det var jättekul! Tyvärr blev den dock aldrig filmad som den skulle ha blivit men men...det kom mycket folk och alla jag pratade med verkade nöjda och glada så det är ju bra :)